VERWARMING

DH TECH IS UW CENTRALE VERWARMINGSSPECIALIST

DH TECH is een gehabiliteerd CERGA-professionele-aardgasinstallateur en mag de volledige aardgas-binneninstallatie uitvoeren.
U moet dus in dat geval geen keuringskosten betalen voordat het netbedrijf uw gasmeter opent.

Wij zijn voornamelijk actief in de regio Kruibeke, Beveren, Zwijndrecht en Temse.

CONDENSATIEKETELS

Wanneer men in een woning kiest voor traditionele verwarming, is de condensatieketel een zuinige oplossing. Ook bij renovatie worden veel oude verwarmingsketels vervangen door condensatieketels. DH TECH zorgt voor een vakkundige installatie van uw gasketel.

Met een gascondensatieketel haalt u het maximale rendement uit uw verwarming op aardgas. Een klassieke gasketel verbrandt het aardgas. Hierbij komen rookgassen vrij die via een schoorsteen worden afgevoerd. De gascondensatieketel daarentegen recupereert deze gassen. Meer specifiek: hij recupereert de warmte die de gassen bevatten via het principe van condensatie.

Ketelrenovatie in de regio Kruibeke, Beveren, Zwijndrecht, Temse? Vraag DH TECH naar de mogelijkheden, contacteer ons via mail of telefoon.Wij helpen u graag verder.

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN

In Belgie is het wettelijk verplicht om de centrale verwarmingsketel tweejaarlijks (GAS) te onderhouden. DH TECH doet onderhoud op alle merken. Bij een onderhoud wordt er een reinigings- en verbrandingsattest opgemaakt. Heeft uw verwarming het begeven? Werkt uw boiler niet meer zoals het hoort?

DH TECH zorgt voor de herstelling met een vlotte reparatie van uw verwarming of warmwatersysteem.

 

VLOERVERWARMING

Voor de plaatsing van vloerverwarming kun je zowel in een nieuwbouwwoning als bij renovatiewerken volledig bij DH TECH terecht. We bezorgen U een uitgebreide warmteverliesberekening en maken een gedetailleerd legplan voor uw woning.

Vloerverwarming is een van de meest efficiënte en zuinigste manieren om te verwarmen met de aangenaamste warmverdeling.

De voordelen van vloerverwarming:

  • U geniet van een aangenaam warmtecomfort
  • U kunt voor eender welke vloerafwerking kiezen
  • Kwalitatieve oplossing voor elk type gebouw of vloeropbouw
  • Combineerbaar met zoneregeling (voor extra comfort in specifieke ruimtes)
  • U krijgt een gratis warmteverliesberekening en legplan.
  • U bespaart op uw energiefactuur